Joopa joo. Kahdet treenit sain edellisen merkinnän jälkeen käytyä, mutta nyt on keho kipuineen siinä pisteessä, että pakko palata tauolle. Varvas jo yksinään aiheuttaa hankaluuksia, mutta kun kaikenlaista muuta pientä ja piinaavaa tulee vielä tuohon rinnalle, niin ei tule harjoittelusta oikein mitään. Mieluummin otan hetken vielä iisisti ja palaan treenaamaan täydellä teholla sitten kun hyvältä tuntuu.

Perjantain treenit veti Patrik eli tuttavallisemmin Palle. Tekniikkaa ei käyty lainkaan, vaan pysty- ja mattosparria. Näissä treeneissä onnistuin saavuttamaan kolmannen ja viimeisen tälle syksylle asettamani tavoitteen, eli sain lopetettua pikku-Davidin. Sitkeä sissi, mutta nyt ei enää ollut pakosuuntia tarjolla. Kimura, niille joita kiinnostaa.

Maanantaina katsottiin ison eli vahvan Markuksen kanssa alasvienteinä droppiseoinagea kauluskäden puolelle ja single leg -jatkoa kata gurumaan. Pystynahikoinnissa satutin paitsi varvastani uudestaan, myös molempien käsieni peukalon (sama nivel ja samassa erässä, en tajua mitä tapahtui). Lopun alasvientijumppailuissa vielä venäytin reiteni kun Wictor veti hiukkasen kiireisen puoleisen seoinagen ja siinä vaiheessa meikäläisellä täyttyi mitta. Eli treenitaukoa ainakin tämä viikko loppuun, katsotaan sitten uudestaan.

Lauantaina pitäisi lähteä poikain kanssa ulos, ihan mielenkiintoista sinänsä. Tässä olen koettanut pähkäillä, että milloin olen viimeksi ollut baarissa, enkä onnistu millään muistamaan. Saattaa jopa olla, ettei ollut tämän vuoden puolella (saa korjata, jos joku tietää paremmin). Nyt lauantaina siis kuitenkin, tulta päin.