Päätin mennä treeneihin, vaikka päätä oli särkenyt koko päivän. Luulisin säryn johtuneen kofeiinittomuuden ja infernaalisen auringonpaisteen yhteistyöstä. Hyvä kuitenkin, että menin, melkoinen kaarti oli treeneissä paikalla. Itse mustavyö Andersson ja lisäksi neljä ruskeavöistä ja suurehko liuta meitä sinivöisiä.

Treenit aloitettiin kevyellä juoksulämmittelyllä, jonka jälkeen tehtiin parin kanssa kolmea erilaista alasvientiä. Kaksi double leg -variaatiota ja yksi versio Takadon peruskurssin istunta-alasviennistä. Hieman erilaisia kuin olen tottunut, mutta samaa kamaapa nuo tahtoo olla, joten ei ihmeempiä tästä.

Alasvientien jälkeen tehtiin jokunen pitkä erä positiosparria guardista (tätä on muuten ollut jokaisissa treeneissä, ei siis ihme, että jampoilla on hyvät guardit täällä). Sparrin jälkeen tehtiin koko porukalla drilli, jossa yksi henkilö teki aina heiton jokaiselle muulle (n. 20 toistoa siis), jonka jälkeen heitetty meni paiskaamaan paininuken kerran (tai kaksi joillakin kierroksilla) ympäri. Jokainen teki siis noin 20 heittoa ihmiselle, 20 heittoa nukelle ja tuli heitetyksi 20 kertaa. Erittäin hyvä ja hauska harjoitus, mutta päänsärky äityi heittelystä siinä määrin voimakkaaksi, että drillin jälkeen jäin vammautuneiden osastolle seuraamaan treenit loppuun. Onneksi jäljellä ei enää ollutkaan kuin noin 10 minuuttia, joka käytettiin pyörintädrilliin side positionin alta ja muutamaan kuristukseen back grabista.

Oli mukava tavata Hiltin pääjehu jo tässä vaiheessa harjoitusuraa. Motivaatio on edelleen korkea, toivottavasti huomenna saa treenattua ilman jysäriä.