Perjantai tuli ja perjantai meni. Kävin sekä päivätreenit (1h) että iltatreenit (aikataulutettu 1,5h, todellisuudessa 2h).

Päivätreeneissä katseltiin alasvientinä Gabrielin versiota tuplajalasta. Tässä versiossa polvi shootataankin vastustajan jalkojen sivuun eikä väliin. Tästä jatkettiin normaalinostolla, jalalla kampittamisella ja yhdestä jalasta kumoamisella. Samaa yhden jalan kumoamista katsottiin vielä kilpparista ja lopuksi running escapea (eli running fuckupia, kuten sitä joissakin piireissä kutsutaan) side positionin alta. Kolme erää sparria, niistä yhdessä jokunen lopetus. Muutkin kyllä sujuivat ihan ok.

Illalla katsottiin single legiä niskaotteesta (työnnä niskakättä ylöspäin) ja pukuotteesta (avaa molemmin käsin tilaa syöksylle). Sitten tehtiin omoplataa spider guardista (marcelomaisella kyynärvarren taittamisella) ja suoralla armdragilla lahjeotteista. Lopetus vietiin loppuun asti kahdella tavalla, eli nousemalla ylös vyöotteella tai tarttumalla ulommalla kädellä vyöstä ja työntämällä toisella kädellä vastustaja jalasta kyljelleen. Omoplata-setin lopuksi tehtiin vielä tavanomaista rullausswiippiä, kun vastus nousee ylös. Tämän jälkeen siirryttiin perhoseen (aika koherentti tekniikkasetti siis) tekemään normaaliswiippiä, normaaliswiippiä overhookilla ja tästä jatkoa toiseen suuntaan.

Sparrit menivät hyvin. Pääsin ensimmäistä kertaa ottamaan erän purppuravöisen Ellan kanssa ja täytyypäs sanoa, että kyllä yllätti. Selkeästi kovatasoisin naishenkilö, joka on harjoituksissa vastaan tullut. Tekninen, lajivahva ja tyyliltään erittäin aggressiivinen. Toki lopetin pari kertaa, mutta se nyt on samantekevää tässä tapauksessa.

Illan treeneistä jatkettiin neljän hengen porukalla syömään kaupungille, joten oli ihan mukava päivä kaiken kaikkiaan. Sunnuntaina pitäisi ratkaista kyyti- ja majoitusasiat Scandinavian Openiin, joten voisi ehkä sinnekin nimensä lyödä vähitellen. Mutta ei ihan vielä :)