No niin, edellisen avautumisen jälkeen päästäänkin tämän päivän merkintä otsikoimaan Smiths-sitaatilla. Eli jepajee.

Olin säätänyt ennalta sunnuntaini siten, että ehtisin treenata 13:00-14:30 ja painelisin sieltä suoraan koululle projektipalaveriin neljäksi. No näin myös treenasin, mutta heti treenien päätyttyä tuli puhelu, että palaveri on sairastapauksen vuoksi peruttu. Lisää vapaa-aikaa, joten hyppäsin julkiseen liikenteeseen ja matkustin kotimestoilleni Kistaan, josta jatkoin Erikin ja Wictorin kanssa Hilti Rinkebyn salille painimaan lukitetta reiluksi tunniksi.

Varsinaiset treenit olivat vähän epämääräiset tänään. Valkovöiset näyttivät tekevän ylösnousua guardasta ja jujia suljetusta, jos oikein näin. Värivöiden pieni porukka puolestaan teki jujista vaihtoa S-mountin kautta toiseen käteen ja sen jälkeen muutamaa tekniikkaa quarter guardista (swiippi jalan varassa yli ja jujiin tai kuperkeikka omoplataan). Loppuosa treenistä käytettiin flow- ja normaalisparriin. Judohirmun kanssa otettiin kaksi erää, "voitin" lopetuksissa 2-1. Ei vaikuttanut kyllä tyytyväiseltä jamppa, tosin asiaan saattoi vaikuttaa se, että kuristusyrityksissäni olin räpsäissyt sen huulen auki. Verta suusta, kuten joku joskus on sattuvasti sanonut.

Rinkebyn sali oli aika pieni koppi, mutta yllättävän lähellä asuntoani. Kävellen pääsi perille. Ehkä tuota voisin harkita hätäratkaisuna, jos joskus en mitenkään Hammarbyhyn jouda. Tosin treeni on ilmeisesti aika MMA-painotteista tuolla, se ei niin hirveästi viehätä. Joka tapauksessa, sparrailtiin Wictorin ja Erikin kanssa lukkopainia reilu tunti ja  sujui kyllä erinomaisesti. Wictor jo epätoivoissaan kävi kysymään, että voisinko raiskata yhtä pahasti puku päällä, jos haluaisin. Tuskin voisin, puvun kanssa on enemmän jarrukahvoja. Mutta kyllä kolahti tyylini erittäin hyvin näiden kahden jampan tyyliä vastaan, mitään hätää ei ollut missään vaiheessa ja lopetuksia tuli minuutin välein.

Välillä siis hymyilyttääkin. Huomenna olisi Ricardo Aronan (kyllä, juuri sen) seminaari 18-21, mutta sen skippaan, kallis kun on. Lisäksi olen tuon projektin puitteissa Södertäljessä taas koko päivän. Huominen siis pakkotaukoa, tiistaina olisi tarkoitus yrittää päivätreeneihin. Saa nähdä kuinka käy.