Viimeinen treeniviikko Takadossa on päättymässä. Aika vähällä harjoittelulla meni, kävin maanantain ja keskiviikon treenit, ja nekin tuli itse ohjattua. Maanantaina käytiin Demianin suljetun guardin setti, kun hyödynnetään vastustajan lievettä, ja keskiviikkona katseltiin kaksi tekniikkaa north-southin alta ja kaksi päältä. Molemmissa treeneissä tehtiin melko raskaat alkujumpat ja sparratakin saatiin uskoakseni kylliksi.

Ensi viikko on lajin osalta treenitaukoa, Kokkolassa kun ei moisia hienouksia ole. Lenkillä voisi ehkä käydä, jos akilles sallii. Ja kenties Aapon kanssa touhata jotakin sporttia, jos sopiva laji löytyy.

Treeni jatkuu sitten Ruotsin puolella elokuun alussa, Hilti Stockholmissa ainakin nykyisen käsityksen mukaan. Kirjoittelen reissusta varmaan treeniä laajemmaltikin joko tähän blogiin tai sitten uuteen erilliseen matkablogiin, jonka osoitteen ilmoitan täällä, jos sellaiseen päädyn.

Kiitokset Takadon porukalle reilun 3,5 vuoden treeniseurasta. Tammikuussa jatkuu, jos uuden kämpän sijainti sen sallii. Jos ei, niin soditaan sitten kisoissa.