Tällä viikolla lajitreeniä jälleen viitenä päivänä, yhteensä n. 8,5 tuntia. Tämän lisäksi reilu tunti jumppailua maanantaina. Istumaguardi oli viikon teemana ja vedin kaikki osallistumani treenit (perjantai ja lauantai oli vapaat).

Maanantai

Käytiin Valtterin (sen aikuisemman) kanssa päivällä jumppailemassa OTT:lla n. 1h 15min. Svedbergerit väännettiin kertaalleen läpi. Illalla tunnin BJJ, vetovuoro taas itsellä. Istumaguardia, tässä tapauksessa Markun viime aikoina opettamat vaihtoehdot kaulusotteesta, eli nykäisy ja kuriste. Sparri oli rapeeta.

Tiistai
Hiihtoloma karsii osallistujia treeneistä (ja lisäksi oli etukäteen tiedossa, että Jaska ei pääse paikalle), joten pienellä porukalla jatkettiin istumaguardia. Armdragin eri variaatioita, ensimmäisenä alhaalta kun kaveri tarttuu nilkasta, seuraavaksi pystystä, sitten loiskaisu selkään kun kaveri ei vetäydykään alas ja viimeisenä dragi yhteen kinttuun. Tuo olisi kova paketti hallita, mutta pitäisi harjoitella aika paljon. Noh, opetettua sain kuitenkin, jotain sekin. Sparri oli tänäänkin rapsakkaa.

Keskiviikko
Lepopäivä. Hemmetin koulu, kun estää täysipainoisen harrastamisen.

Torstai
Lukkopaini illalla. Käytiin läpi samat tekniikat kuin tiistaina. Sparri meni ok, tosin Valtterin kanssa guardi vuosi ja päädyin pelaamaan kilpparia.

Perjantai
Pari tuntia keskenäispainia Jarkon kanssa OTT:llä. Mukavaa, kevyttä.

Lauantai
Vapaat treenit. Lähinnä sparria Hermannin kanssa, mutta myös pikaisesti tekniikkana Kestingin triple attack game.

Sunnuntai
Tarkoitus oli mennä treeneihin, mutta päätin pitää levon kuitenkin. Tenttiin pitäisi lukea ja niskaa särkee. Tekosyitä tietenkin.