Markun pitämät treenit ja halfguardista swiippailtiin. Neljä tekniikkaa, joista kolme ensimmäistä olivat periaatteessa tuttuja, mutta jossakin määrin unohtuneet, ja neljäs täysin uusi.

Ensimmäisessä lähdettiin yksinkertaistetusti polviltaan. Toisella kädellä tartutaan vyöstä, ja saman puolen jalka nostetaan kaverin polven ulkopuolelle pystyyn. Käsi tukipisteenä suoristetaan toinen jalka kaverin polvien väliin, syvennetään tarvittaessa otetta vyöstä ja tartutaan toisella kädellä jalan alta. Jalkojen välissä oleva jalka kääntyy lukitsemaan kaverin jalan, kun taas ulompi jalka tekee heiluriliikkeen. Suunnan vaihdon avulla käännös päälle ja jalka haltuun. Tästä ohitus matalana jalka kontrollissa.

Toisessa versiossa kaveri tekee Teräsmies-puolustuksen, joten pidetään vastustajan jalka tiukasti jalalla koukattuna vastaavasti kuin edellisessä ja kiivetään kainalosta selkään. Ulompaa huukkia ei kannata kaivaa, ennen kuin on saanut kaverin kädestä tai yläkropasta kontrollin. Nousu siis tapahtuu käytännössä halfbackiin, eli vain toinen jalka on hallussa.

Kolmannessa versiossa on tehty sama alustus, mutta tunnetaan, että ei saada kaveria heilautettua ympäri. Tuodaan käsi vyöstä lähempään kaulukseen (kämmen olkapäätä vasten), ja sen avulla työnnetään kaveria ylös ja loitommas siten, että saadaan ujutettua polvi kaverin vatsan alle. Kauluskäsi pitää kaverin sen verran etäällä, ettei se pääse kuristamaan tai tekemään crossfacea. Jalan alla oleva käsi siirtyy lahjeotteeseen, ja kaivetaan jalkojen välissä oleva jalka ulos siten, että saadaan polvi esiin. Tästä puristamalla jalkoja yhteen ja kääntämällä otetaan kaverin selkä (ei siis pompauteta).

Neljännessä on tehty vastaavasti kuin kolmannessa, eli ollaan polvi kaverin vatsan alla. Tunnetaan, ettei selkään ole menemistä, joten tartutaan kauluskädellä lähemmän käden hihasta (toinen käsi siis lahkeessa) ja oikaistaan kaveri tästä. Rullaamalla jommankumman hartian yli (puoli riippuu vastustajan asennosta ja liikkeestä), swiipataan itsemme päälle ja otetaan halfguard.

Hyvät tekniikat, ja mainio täydennys halfguard-settiin. Nämä voivat toimia periaatteessa Z-guardin jatkoliikkeinä, vaikka tepsivät toki suoraankin, kuten tänään harjoiteltiin.