Kun ei nähtävästi päivittäisestä kertauksesta enää tule mitään, niin koetetaan viikottaista koontia. Tällä viikolla tuli tehtyä viitenä päivänä lajitreeniä, yhteensä 9 tuntia. Viikon opetusteemana olivat jalkalukot. Vedin valtaosan osallistumistani treeneistä, joten uutta tekniikkaa ei sinänsä kovinkaan paljon tullut. Toki lukkoja oli hyvä kerrata noin muuten.

Maanantai
Kisahenkinen yhteenveto suorasta nilkkalukosta, suorasta polvilukosta ja toeholdista. Paketti jäi kohtuullisen epäyhtenäiseksi ja sekavaksi, ja treenien jälkeen vitutti.

Tiistai
Jaskan pitämät lukkopainitreenit. Tekniikkana suora polvilukko halfguardin alta ja päältä. Alta tehdessä polvi vatsaa vasten, alempi käsi jalkojen väliin, ja toinen käsi oikaisee jalan. Puolustus tähän on sidechoke-otteen ottaminen päältä ja siirtyminen sivukontrolliin. Päältä tehtäessä liu'utetaan jalka "reverse knee-on-stomachiin" ja jatketaan yli. Puolustuksena jalkojen triangelointi ja välitön nousu päälle.

Keskiviikko
Junnuille ja peruskurssille ukemeita ja osotogari. Kokeneille huomattavasti maanantaita koherentimpi koonti jalkalukoista.

Torstai
Demianin reverse halfguardista kneebar ja toehold opitulla tavalla.

Perjantai ja lauantai
Perjantai oli hallittu lepopäivä, mutta lauantain treeneihin osallistumisen pilasi täysin nyrjähtänyt unirytmi.

Sunnuntai
Suoraan nilkkalukkoon (pukuversio) menemistä hieman sparrimaisemmin.