Tällä viikolla teemana oli suljetun guardin pitäminen. Viitenä päivänä lajitreeniä, yhteensä 10 tuntia. Treenin laatu kärsi varsin vahvasti siitä, että vedin itse kaikki paitsi maanantain treenit.

Maanantai
Benin tv-treenit. Ensimmäisenä palomiehenpyörä, kun vastustajalla ote vyöstä. Ote kädestä, puikkaus käden alta, ote jalasta ja istuutuminen. Toisena tekniikkana knee-on-stomach otteet niskasta ja vyöstä. Kolmantena sproolin alta jatko. Perusmekanismi sama kuin selkään puikkauksessa, mutta oikaistaankin eri jalka, jolloin tarkoituksena on kaataa vastustaja alle. Päältä voi jatkaa käsilukkoon.

Tiistai
Lepopäivä loppuviikon treenejä silmällä pitäen.

Keskiviikko
Junnuille mountin alta siltaus ja knee-elbow escape. Lisäksi guardista seisomaan nouseminen. Peruskurssille siltaus, ylösnousu ja lisäksi backgrab+rnc sekä niskalenkki. Yksi peruskurssipaketin heikoimpia kokonaisuuksia tämä kolmannen viikon setti. Kokeneille tuota suljetun pitämistä. Lantion käyttöä, otteita kauluksesta ja niskasta, kyynärpäiden avaamista, underhookkeja ja jalkojen kiipeämistä. Loppuun pikaisena muistutuksena hip bump ja perusswiippi jalasta vastustajan noustua ylös.

Torstai
Combat Academylla. Avoimesta nousu yhteen jalkaan. Swiippi kiertämällä taakse ja painamalla olkapäällä, ja tälle vaihtoehtoinen taakse kaatuminen ja kääntö. Perustekniikkana molemmat jalat lantiolla kääntö mounttiin.

Perjantai
Junnuille guardista nousu ja niskalenkki. Peruskurssille ja kokeneille pitkälti sama paketti kuin keskiviikkona.

Lauantai
Vapaat treenit. Sparridrillasin Hermannin kanssa halfguardin huonompaa puolta. Normisparria monien kanssa.

Sunnuntai
Lepopäivä, koska väsytti ja olisi pitänyt opiskella. En opiskellut.