Alkaa treeni-ilo löytyä taas, joten kirjoitellaan tänne joitakin aatoksia. Olen nyt tehnyt viiteen päivään kuusi lajitreeniä, joten alkaa taas tuntua siltä, kuin harjoittelisi. Maanantain päivätreeneissä näytin muutaman tekniikan side positionista, pitäen sisällään Markun tempun huiviotteesta, pesarin ja Demin setit vihollisen käännöksestä. Iltatreeneissä katseltiin kimuran puolustamista päällä, sisältäen otepuolustuksen, otteen irroittamisen, vastakimuran ja jujin.

Tiistaina Turku-Antin vetämissä lukkopainitreeneissä katseltiin jatkoliikkeitä kimuraan. Aikaisemmin treeneissä oli katsottu kimura ja kahden eri suunnan jujit siitä tilanteesta, että jalka on tuotu vastustajan päästä yli ja jopa kainaloon. Tänään Antti näytti vastaliikkeen viime viikon maanantaina katsottuun jujipakoon. Vastaliikkeessä vietiin jalka jälleen käden yli kainaloon ja kyljeltään tehtiin juji. Myös kimura tästä asemasta on mahdollinen, ja tällöin palataan setin alkuun. Itse näytin triangelista jujiin siirtymisen, kun ulommainen jalka heitetään käden yli. Lisäksi katsottiin vähän vaihtoehtoja, kun vastustaja liikkuu tästä asemasta.

Jos joku ulkopuolinen tähän blogiin eksyy, lienee syytä mainita, että tämän ja edellisen blogimerkinnän välissä oli SM-kisat. Pronssille jäin, kun finaalipaikka oli tavoitteena. Siitäkin syystä vituttanut ja blogitus ollut osittain siksi jäissä.

Kirjoittelen joskus myöhemmin mahdollisesti jotain kisoista ja todennäköisesti tällä hetkellä treeneissä keskittymistäni aihealueista. Kehitystä on jo tapahtunut, mutta työtä paljon edessä.