Tällä viikolla oli avoin guardi teemana. Lajitreeniä tuli tehtyä osittain itsestä riippumattomista syistä vain viitenä päivänä, yhteensä 7 tuntia. Tämän lisäksi uintia 45 minuuttia ja lajijumppaa 45 minuuttia.

Maanantai
Tehtiin tekniikkana samat swiipit kuin edellisellä viikolla Combatilla, eli yhdestä jalasta kierto ja kääntö. Alkulämmittelyissä drillattiin peruskurssin avoimen swiippejä.

Tiistai
Jaska veti pystytreeniä kisoja silmällä pitäen. Kahdesta jalasta nostamalla pään puoleinen jalka yli ja kiertämällä, sama sproolin alta ja sama pystystä (tässä käsi siirtyy jalasta kainaloon, kun tasapaino viety). Myös yhdestä jalasta vientiä pystystä kääntämällä harjoiteltiin.

Keskiviikko
Petsku veti jatkokurssin treenit. Erikoinen temppu knee-on-stomachista, jossa painettiin kaverin vatsasta. En oikein perustanut. Toisena liikkeenä guardista otetusta overhookista vapautuminen.

Torstai
Illan lukkopaineissa lähinnä avoimessa guardissa liikkumista, eli erilaisia palautuksia. Huono treeni.

Perjantai
Hallittu tauko lajitreenistä. Kävin uimassa, mutta halli oli erittäin ruuhkainen ja olkapäätä särki. Eli ei kovin nautinnollista.

Lauantai
Tennispuistossa olikin veitsileiri, kun olin vapaisiin harjoituksiin menossa, joten se suunnitelma kusahti. Illalla kävin OTT:llä leikkimässä sirkusta ja tekemässä lihaskuntoa.

Sunnuntai
Markun vetämät treenit. Kolme vastaliikettä, kun vastustaja ottaa otteen jalkojen ympäriltä. Ensimmäisessä reagoidaan nopeasti ennen kuin vastustaja saa kunnon otteen, ja kaivetaan polvi esiin sekä sääri vasten kaverin kyynärtaivetta. Ote kyseisen käden kainalosta ja lantion vienti sivulle. Selkään. Toisena kun kaveri on jo saanut vakaamman otteen. Ote kädestä kyynärpään kohdalta, sekä toiselta puolelta vyöstä. Kääntö, jos mahdollista perhoshuukkeja hyödyntäen. Kolmantena tilanne, jossa vastustaja on jo kääntänyt jalat sivuun. Olkapäästä työntö ja lantion pako. Ote vyöstä ja päällimmäisen jalan kierto vapaaksi. Lantio takaisin lähelle ja vapaa jalka selän yli. Selän otto.