Olipas kurja painia nälkäisenä. Myslijugu ei selvästikään riittänyt painipäivän aamiaiseksi. Noh, jonkinlainen kisasimulaatio ehkä tuokin sitten.

Surkeasta olosta huolimatta meni painit aika hyvin. Tuon judojampan lopetin heti tänään uudestaan, tällä kertaa käsilukolla. Minähän tuossa joitakin viikkoja sitten sanoin, että alkaapi pöydät kääntyä. Kääntyihän ne pirulaiset lopulta.

Tekniikka ei ollut mitenkään ihmeellistä, lämmittelyksi tehtiin halfbutterflyn kaivamista ja sitä kautta nostoa joko toiselle puolelle tai suljettuun tai täysperhoseen. Varsinaisena tekniikkana tehtiin armdragia perhosesta, mutta selän ottamisen sijaan kipattiin vihulainen ympäri ja otettiin side position. Mikäs siinä, hyvähän tuossa on noita arvontamahdollisuuksia olla.

Viisi treenipäivää tälle viikolle, mutta jotenkin sellainen olo kuin olisi tullut vain laiskoteltua. Johtunee siitä, että molemmat välipäivät olivat lopulta ulkoisten tekijöiden (koulu ja treenien puute) aiheuttamia. Suututtaahan sellainen pientä ihmistä.