Jäänyt kirjoittelematta useammalta päivältä kuulumisia, en tiedä oliko niin tyhjentynyt olo tuon vyövuodatuksen jälkeen vai mikä mahtoi olla. Joka tapauksessa, 1,5h BJJ:tä keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina. Perjantaina särki selkää siinä määrin, etten uskaltanut mennä. Tänään sunnuntainakin otin vielä varsin varovaisesti, eikä vahinkoja sitten sattunutkaan.

Keskiviikko oli alasvientipainotteinen näin kisojen lähestyessä. Tehtiin morote seoinagea ja kata gurumaa. Sen jälkeen runsaasti pystysparria, joka sujui erinomaisesti. Lopun normaalisparreissa ruskeavöinen vetäjä tuhosi mut täysin, lopettaen kolmesti.

Torstaina Martinin johdolla tehtiin jujia mountista. Ensin nopeaa pyörähdystä, sitten huolellisemmalla rakennuksella ja lopuksi S-mountilla. Torstain sparreista ei jäänyt paljon muuta mieleen kuin että lukotin jälleen uuden oman painoluokkani sinivöisen, samalla jujilla kuin seuran toiseksi parhaan sinivöisen tuossa joitakin aikoja sitten (kiinnostuneempi blogaaja varmaan linkittäisi tässä vaiheessa omaan merkintäänsä, te saatte kaivaa kyseisen pätkän esiin itseksenne). Ja keskiviikon tapaan otin uuden ruskeavöisen kanssa sparria, ja tuhouduin taas. Tällä kertaa tosin vain swiipein ja ohituksin, mutta aika vahvasti oli sellaista haisua ilmassa, että lopetus oli vain vastapelurin halukkuudesta kiinni. Paras spider-guard, joka on tullut vastaan, mieletön paine käsivarsissa.

Sunnuntaina katsottiin erittäin vahvan ja pitkän painitaustan omaavan Johnnyn johdolla jatkoja sproolista ja shotista. Sproolin ensimmäinen jatko oli kädellä koukkaaminen jalan alta ja kierto selkään. Oiskohan tuota jossakin UFC:ssä sanottu switchiksi, ei voi muistaa. Toisessa versiossa haettiin suuremmin hienostelematta over-under ja kierrettiin selän puolelle. Shotin jatkona puolestaan tehtiin jälleen perinteistä kainalosta selkään -puikkausta. Sparri oli pystypainotteista ja sujui jälleen mukavasti.

Toivottavasti jaksan jatkossa kirjoitella useammin, työlästä muistella monta päivää vanhoja treenejä.