Tähän väliin pikainen ilmoitus siitä, että en ole menettänyt henkeäni, enkä myöskään järkeäni, vaikka blogi ei olekaan hetkeen päivittynyt. Päivitysten vähäisyys johtuu siitä, ettei ole ollut juuri kerrottavaa. Olo on nimittäin pysynyt heikkona ja olen saanut vain yhden treenipäivän edellisen selvityksen jälkeen.

Maanantaina kävin BJJ-treenit, joissa aiheena oli hip bump erilaisine jatkoineen. Vähän uuttakin tuli, giljotiinin sijasta opetettiin swiippi, jossa käsi kyllä pistettiin vastustajan niskan yli, kuten giljotiinissa, mutta toinen käsi koukkasi jalan alta ja tässä paketissa pyöräytettiin vastustaja kumoon. Sparrit olivat vastaavasti kuin torstaina, pystyä ja mattoa, mutta minuutin pätkissä. Lopussa oli myös aivan tavallisia normaalieriä.

Olo on joka tapauksessa edelleen surkea, enkä usko, että tänäänkään vielä selviydyn uudestaan treeneihin. Huomenna toivottavasti, ja jos sunnuntaina saisin toistettua, olisi siinä kelpo pohja uudelle rutiinille.

Treenin ulkopuoleltakaan ei ole paljon kerrottavaa. Sää on ollut kehnohko ja olen lähinnä lueskellut sisätiloissa. Tympeä viikko, toivottavasti tällaisia ei tule lisää, ainakaan montaa. Raskaita ovat.